Termeni și Condiții

Trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a te înregistra și pentru a utiliza serviciile site-ului Anunturi-Romania.net. Înregistrarea persoanelor sub 18 ani este strict interzisă.

 

Îți recomandăm să citești cu atenție acest Acord. El stabilește termenii și condițiile în care îți punem la dispoziție serviciile noastre prin intermediul site-ului Anunturi-Romania.net

 

Dacă te înregistrezi și ești de acord cu termenii și condițiile acestui Acord, trebuie să le respecți pe toată perioada utilizării. Dacă nu ești de acord cu termenii acestui Acord, nu te înregistra și nu utiliza serviciile oferite de acest site.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără nici o notificare acest acord. Continuarea utilizării este echivalentă cu acceptarea automată a modificărilor. Recomandăm citirea cu regularitate a acestui Acord pentru a fi la curent cu ultimele modificări.

 

RESPONSABILITĂȚILE UTILIZATORULUI

 

Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați, puneți la dispoziție în mod public pe contul dvs sau fără a fi înregistrat în momentul în care vă activați anunțul prin e-mail primit de la Anunturi-Romania.net

 

NU EXISTĂ GARANȚII

 

Anunturi-Romania.net oferă serviciile site-ului ca atare, dar nu oferă nici un fel de garanție pentru:

 

securitatea utilizatorilor site-ului

eventualele erori, întreruperi sau pierderea conexiunii

eventualele nemulțumiri legate de funcționarea site-ului

eventualele nemulțumiri legate de conținutul bazei de date

eventualele defecțiuni care împiedică accesul la Internet

 

MESAJE PUBLICITARE

 

Ne rezervăm dreptul de a trimite mesaje promoționale din partea noastră, a partenerilor sau clienților noștri.

Deasemenea orice utilizator înregistrat are posibilitatea să-și șteargă definitiv contul de pe acest site.

 

VĂ OBLIGAȚI SĂ NU FACEȚI URMĂTOARELE LUCRURI:

 

să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv

să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică

să publicați anunțuri cu conținut ilegal

să publicați anunțuri care conțin ca date de contact numere de telefon cu suprataxă

să publicați materiale care conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație: încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informațiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidența acordurilor de confidențialitate)

încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoționale, "junk mail", "spam", scrisori în lanț, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitări, cu excepția porțiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop

avea adrese multiple în cadrul site-ului care se aseamănă sau care sunt create pe aceeași temă

promova sau furniza informații despre modul de derulare a activităților ilegale promova rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime față de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informații despre modul de a fabrica, achiziționa sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme și crearea de site-uri "crush"

posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresă, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de către ceilalți utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

adăugați mai multe anunțuri având același conținut sau înțeles

să adăugați anunțuri în categorii care nu au legătură cu conținutul anunțului

 

Anunturi-Romania.net nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.

 

PUBLICAREA UNUI ANUNȚ

 

Publicarea unui anunț imobiliar pe portalul Anunturi-Romania.net este gratuită. Anunțurile pot să conțină fotografii, localizare pe hartă și video.

Toate anunțurile publicate gratuit sunt verificate de către operatorii noștri. Anunțurile false, anunțurile publicate de agențiile imobiliare sau anunțurile publicate de mai multe ori vor fi șterse fără nici un preaviz.

 

ÎNREGISTRARE

 

Pentru a te înregistra și a avea acces la baza de date "Anunturi-Romania " trebuie să completezi în formularul de înscriere câteva date obligatorii. În cazul în care informațiile furnizate de tine se dovedesc false, ne rezervăm dreptul de a înceta acest Acord și de a-ți interzice accesul pe site.

Toate informațiile care te pot identifica (telefonul, adresa de email, IP, etc.), precum și toate setările făcute de tine în contul tău vor fi folosite doar de către proprietarii site-ului. Datele tale sunt confidențiale și nu vor fi dezvăluite nici unei terte părți, excepție făcând cazurile în care legea ne obligă.

 

NUMĂRUL DE TELEFON ȘI PAROLA

 

În formularul de înscriere ți se va cere să introduci numărul tău de telefon mobil.

Îți poți anula contul oricând și din orice motiv folosind funcția "șterge cont". La rândul nostru, avem dreptul să îți interzicem accesul oricând și din orice motiv fără un avertisment prealabil.

Contul tău este personalizat și securizat prin parolă. Parola o alegi singur și ai oricând posibiliatea să o schimbi. Dacă nu ai completat o adresă de e-mail sau ai completat o adresă de e-mail falsă sau incorectă, nu vei putea recupera parola, în cazul în care ai uitat-o și nu vei putea accesa contul tău de pe Anunturi-Romania.net

Nu trebuie să spui nimănui parola sau să permiți accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi să nu cedezi altei persoane accesul la site prin contul tau.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. În cazul în care descoperim că ai mai multe conturi, ne rezervăm dreptul de a le anula și chiar de a-ți interzice accesul pe site.

Ești singurul responsabil pentru securitatea contului și parolei, precum și pentru orice activități desfășurate pe site prin intermediul contului tău. Dacă nu mai ai încredere în siguranța contului tău, cel mai bine este să îți schimbi parola și să ne anunți.

 

RECLAMAȚII

 

Pentru rezolvarea eventualelor reclamații vă rugăm folosiți formularul de contact publicat pe site.

 

BLOCAREA CONTULUI

 

Anunturi-Romania.net îți va bloca contul în mod automat, fără nicio avertizare prealabilă, în situația în care contul tău este folosit de mai multe persoane diferite sau descoperim că ți-ai creat un cont fictiv sau încerci să abuzezi de serviciile noastre și încalci acest Acord.

 

OBLIGAȚIILE ANUNTURI-ROMANIA.NET

 

Anunturi-Romania.net nu are obligația de a controla informațiile oferite de către utilizator și disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți utilizatori, Anunturi-Romania.net este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele. Deasemenea, Anunturi-Romania.net își rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunțurile și adresele de contact furnizate de către utilizator pe care poate să le folosească în scopuri publicitare însă nu își asumă nici o responsabilitate față de întârzierile care pot apărea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate în cazul ștergerii, pierderii sau imposibilității de a stoca informațiile, din orice motive tehnice care pot apărea din cauze interne sau externe. Deasemenea, Anunturi-Romania.net nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu oferă nici o garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale. Dumneavoastră luați cunoștiința și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului conținut sau plasat de dumneavoastră pe site.

 

Anunturi-Romania.net nu oferă nici o garanție că:

 

serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră

serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori

rezultatele ce se vor putea obține din folosirea site-ului Anunturi-Romania.net și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere

orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de Anunturi-Romania.net se află astfel la discreția utilizatorilor și poate fi folosit doar pe riscul propriu și veți fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.

 

PREVEDERI GENERALE

 

La înregistrare, fiecare utilizator certifică faptul că a citit prezentul Acord și că este de acord să respecte în totalitate termenii și condițiile acestuia.

 

AVERTISMENT IMPORTANT

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără nici o notificare prealabilă:

 

termenii și condițiile acestui Acord aspectul, opțiunile, facilitățile site-ului tarifele de acces.

 

Nu trebuie să spui nimănui parola sau să permiți accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi să nu revinzi baza de date ori accesul la site prin contul tău.

 

Devenind membru, ești de acord că în baza de date Anunturi-Romania:

 

se pot strecura greșeli de ortografie

se poate întâmpla să întâlnești numere de telefon greșite sau inexistente

se poate întâmpla să întâlnești anunțuri publicate de agenții imobiliare

se poate întâmpla să nu găsești exact ofertele care te interesează.

 

RĂSPUNDEREA

 

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și / sau transmise în Internet de către utilizator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate utilizatorului.

 

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

 

Anunturi-Romania.net își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limită, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

 

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREZENȚII TERMENI, NU COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE, NU VĂ AUTENTIFICAȚI CU CONTUL ȘI PAROLA INDIVIDUALĂ.